Tutvustame Müügijuhtimise Aastakonverentsi esinejat: Chris Murray

Chris Murray
Chris Murray esineb 27. septembril Tallinnas

Mees, kelle raamatut nimetatakse müügiinimeste Da Vinci Koodiks.

Chris Murray on Ühendkuningriigi üks prominentsemaid müügikoolitajaid. Chrisi asutatud koolitusettevõte Varda Kreuz Training viib läbi kõrgetasemelisi müügikoolitusi. Tema raamatut „The Extremely Successful Salesman’s Club“ tituleeritakse kui müügiinimeste Da Vinci Koodi ja viimati avaldatud „Selling with EASE“ pakub lugejale eduka müügi detailset kondikava. Just viimase teose teesidele toetub Murray oma ettekannetes.

Täna viib Chris aastas läbi rohkem kui 100 koolitust, seminari ja töötuba. Ta ärgitab müügiinimesi oma senisest mugavustsoonist eemalduma ja uurima müügimaailma värske pilguga.

Chrisi klientide hulka kuuluvad: The NHS, Mamas and Papas, The NEC Group, Spectrum Brands, Jury's Inn, Poggenpohl Kitchens, Expedia, The DPD Group, The RAC, Jascots, Britvic, Ideal Heating, CAP Automotive, Mitchells & Butler, Herman Miller, Jones Homes, Myers Group, Bibendum, Hellerman Tyton, Orbit Developments, Spacio Tempo, Vista Panels, Biopta, Dugdale Nutrition, Naylor Drainage, Kal Tire ja Thatcher's Cider.

Vaata:

http://sellingwithease.info/
https://vktraining.wordpress.com/

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara