Amazon aitab sul müüki oluliselt kasvatada

Mihkel Moosel
Digital Merchant juht Mihkel Moosel

Kas oled kunagi mõelnud oma tooted Amazoni müüki panna? Kui mitte, siis ehk on just see sinu uus projekt, millega müüki oluliselt kasvatada. Kuula Digital Merchant juhi Mihkel Mooseli kogemust Amazonis müües.

Äripäeva raadio uues saatesarjas "Müügiminutid" annab Digital Merchant juht Mihkel Moosel oma kogemustele tuginedes nõu, milliseid tooteid Amazoni müüki panna ja mis on seal müügiedu alus. Kas maailma suurim kaubamaja Amazon võtab müügirahvalt töö ära või hoopis kasvatab müüki?

Mihkel on Amazonis müünud 2,5 aastat ning on Amazoni agentuuri Digital Merchant asutaja. Selle aja jooksul on ta teinud Amazonis enam kui miljoni jagu käivet ning ehitanud üles nii isikliku kui ka mitme kliendi Amazoni poed, millest kaks parimat teevad kokku üle 150 000 USD igakuist käivet. Mihkel on müünud enam kui 50 eri toodet seitsmel erineval Amazoni turul.

Kuula värsket intervjuud:

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara