Kes ütles, et Eestis ei osata teenindada

Aegaon
Indek Sauli positiivne kliendikogemus

Selline teenindus võiks olla tänapäeval juba standard, aga ei ole, ning just seetõttu väärib Indrek Sauli positiivne kliendikogemus lugemist.

Kes ütles, et Eestis ei osata teenindada.

Ilmselt oled märganud mu randmel aeg-ajalt eestimaist musta Aegaon ajanäitajat.

No vot, minu meelehärmiks hakkas sellel korpuselt värvi maha kooruma. Kuna garantiiaeg läbi, siis eriti optimistlikul meelel ma klienditoele ei kirjutanud. 45 minutit (!) hiljem potsas vastus postkasti, mille ma muutmata kujul avaldan:

Tere Indrek

Selle taga on pikk lugu. Nagu ehk mäletate, siis meie algne mustamise plaan ei töötanud. Üks Eesti ettevõte pakkus lõpuks varianti, et kui teeme korpused alumecist, siis nad saavad seda mustata ja garanteerisid, et see püsib peal. Nagu selgus umbes aasta hiljem, siis hakkas osadel korpustel ikkagi see kiht maha kooruma. Miks, seda ei osanud täpselt öelda isegi ettevõte, kes teenust pakkus. Arvasid, et mikropagude ja kehavedelike koosmõju ja sinne see asi koos edasise koostööga jäi.

Kuid nüüd juba mitu aastat oleme kasutame päris PVD tehnoloogiat, mis püsib. Kui klient on esimese musta mudeli ja samasuguse probleemiga meie poole pöördunud, siis oleme alati toote ümber vahetanud uue vastu. Sama võimalust pakun ka Teile. Selleks palun võtke kell kaasa, minge sellega meie esinduskauplusesse Aia 5B ja saate vastu täiesti uue kella - must peal PVD tehnoloogiaga ja kõik nii nagu peab. Kauplus on avatud E-L /10-18.

Vabandan tekkinud ebameeldivuste pärast. Arvasime, et oleme juba kõik "vanad mustad" ringlusest tagasi saanud ja ümber vahetanud, kuid näib et eksisime.

Lugupidamisega

Kristjan Rabi

See on täpselt nagu raamatust. Cesar Ritz, omanimelise luksusliku ja eeskujuliku teenindusega hotelliketi asutaja, sõnastas kunagi oma teenindusmoto:"Kui kliendile ei meeldi meie serveeritud roog või vein, vahetatakse see ringi. Küsimusi esitamata!"

Well done, #aegaon ja Kristjan Rabi!

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara