Tradehouse uus turundus- ja müügijuht Liis Mengel vahetas kino ilu vastu

Liis Mengel
Tradehouse uus turundus- ja müügijuht Liis Mengel

Septembri teises pooles alustas Tradehouse Ilukaubamaja turundus- ja müügijuhina Liis Mengel, kelle koordineerida jääb ettevõtte turundustegevus ning uue konverentsi- ja koolituskeskuse käivitamine.

„Viimased 10 aastat kuulus mu hing kinomaailmale, kus Forum Cinemas kinodega sai veedetud väga elamuste rohke aeg - aeg täis kirge, rõõme ning arenguid aga tundsin, et nüüd tahaks edasi liikuda ning just ilumaailm oli see, mis pani mu südame kiiremini põksuma. Ilu on valdkond, mis areneb hetkel tohutu kiirusega ja ei jäta kedagi külmaks, ei meest ega naist - tunnen suurt väljakutset panustada oma teadmiste ja oskustega uutesse põnevatesse arengustesse koos Tradehouse’ga,“ kommenteeris Mengel.

Liisi sõnul paelub teda Tradehouse’i meelestatus uuendustele ning kirg olla teistest sammukese ees. Viimastel aastatel on näha ettevõtte suurt panust uute poodide kui ka koolituste valdkonnas. Kindlasti tõi uue taseme koolituste turule juuni lõpus avatud Konverentsi – ja koolituskeskus, kus täna on loodud enneolematud tingimused koolitustele, seda nii koolitajate kui ka koolitusel osalejatele, olgu selleks siis erakliendid või professionaalsed ilutegijad.

„Teinud eelnevalt Liisiga kinopäevilt edukalt koostööd, siis olen veendunud, et Liisi planeerimis- ja projektijuhtimise pädevus on see, mida meie tiim hetkel vajab. Vähesed suudavad projekte efektiivselt ja eesmärgipäraselt juhtida“ kommenteeris Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp. „Pean üheks oma olulisemaks eesmärgiks just võtmeisikute värbamist ning uue kompetentsi toomist ettevõttesse. Usun, et Liis ei vea meid alt“ märkis Kuldkepp.

Käesoleva aasta juunis Peterburi tee 7700 m2 peahoone avamisega laiendas Tradehouse veelgi oma haaret ja positsiooni, olles üks Põhjamaade suurimaid professionaalsete ilutoodete edasimüüjaid ja maaletoojaid.

Tradehouse OÜ numbrites: müügikäive 14 miljonit eurot (2018 aasta prognoos), enam kui 4600 m2 müügipinda ja ettevõttes on enam kui 110 töötajat.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara