Carlson Wagonlit Travel koondab Baltikumi bürood ühtse juhtimise alla, Merike Hallik lahkub

Merike Hallik
Merike Hallik

Seoses Carlson Wagonlit Traveli Ida-Euroopa büroode restruktureerimisega lahkub ettevõttest reisibürood CWT Estonia kaksteist aastat juhtinud Merike Hallik.

Carlson Wagonlit Travel koondas oma Baltikumi bürood ühtse juhtimise alla. Ettevõtte Eesti juht Merike Hallik, kes tunnistati selle aasta alguses toimunud reisimessil Tourest 2017. aasta turismiedendajaks, lahkub. CWT Estonia juhtimise võtab üle CWT Lithuania ja CWT Latvia tegevjuht Rasa Barisiene.
Rasa Barisiene on turismivaldkonnas tegev üle 20 aasta. 1998-2007 oli ta British Airwaysi Leedu ja Valgevene regiooni turundus- ja marketingidirektor Alates 2007 aastal asus Barisiene juhtima CWT Lithuania UAB-d ja ja 2015 aastast kuulub tema juhtimise all ka CWT Latvia.

Carlson Wagonlit Travel on maailma juhtiv ärireiside, konverentside ja ürituste korraldamisele spetsialiseerunud reisiettevõte. CWT teenindab ettevõtteid, riigiasutusi, erineva suurusega valitsusväliseid organisatsioone ning eraisikuid enam kui 150 maailma riigis.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara