Vaata, kes müügiga tegelevatest ettevõtetest 4000 eurot palka maksavad

Palga TOP
Palga TOP

Äripäevas värskelt avaldatud Palga TOPis on kõrgemad positsioonid hõivanud infotehnoloogia, kütuseäri, investeerimis- ja maaklerfirmad. Siiski leiab esimese kahekümne hulgast ka mitu ettevõtet, kes tegelevad müügiga.

Palga TOPis asub kaheksandal kohal Roche Eesti OÜ, kus keskmine kuupalkpalk töötaja kohta oli 4729 eurot. Ettevõttes on 24 töötajat. Tegemist on ravimitööstusega, kes turustab Eestis rahvusvahelise kontserni ravimeid ja meditsiinitooteid. Kui 2016. aastal suurenes töötajate arv ühe inimese võrra, keskmine kuupalk kerkis 7%, siis eelmisel aastal töötajate arv ei muutunud ja keskmine tasu langes. 2016. aastal oli keskmine palk 4917 eurot.

Palgamaksjate TOP-i 12. kohal asub Auto-Bon Baltic OÜ, kus keskmine töötasu on 4163 eurot, ettevõttes on 17 töötajat, kes tegelevad autode müügiga. Auto-Bon Baltic on Peugeot’ sõidukite ja nende varuosade sissetooja ja hulgimüüja Eestis, Lätis ja Leedus. Eelmisel aastal töötajate arv ei muutunud, keskmine palk aga tõusis, 2016. aastal oli see 3383.

16. kohal asub Hansa Medical OÜ keskmise kuupalgaga 4 006 eurot, töötajaid on 14. Ettevõte tegeleb meditsiiniseadmete hulgimüügiga. Aastaga tõusis keskmine palk 10%. Töötajate arv vähenes mullu ühe võrra.

Järgmisel positsioonil, ehk kohal 17 on BVT Partners OÜ, kus keskmine kuutasu töötaja kohta on 3972 eurot, töötajaid on 12. Ettevõte tegeleb veevarustus- ja kütteseadmete hulgimüügiga. Töötajate palk tõusis eelmisel aastal keskmiselt 13% ja 2016. aastal 10%. Töötajate arv mullu ei muutunud.

Edetabeli valimisse pääses 1076 Eestis registreeritud ettevõtet nende kõige värskema majandusaasta aruande põhjal. Vaata Palgamaksjate TOPi täies mahus SIIN

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara