Vaata, kellele jagati 15 000 eurot eksporditoetusi

Uneruno
Uneruno raskustekid said ühena kolmest tootest eksporditoetuse.

2018. aasta Tallinna Loomeinkubaatori eksporditoetuste sügisvoorus esitasid oma taotluse koos ekspordiplaaniga kaheksa ettevõtet, kelle hulgast toetuse saajaid valiti välja kokku kolm, Tallinna Loomeinkubaator ja LHV Pank andsid välja eksporditoetusi summas 15 000 eurot.

Loomeinkubaatori poolt said toetuse Uneruno ja Hoopy ning LHV Panga poolt Triibuvineer. Kõikide ettevõtete eksporditegevusi toetatakse 5000 euroga. Parimate projektide valikul võtsid komisjoni liikmed arvesse ekspordiprojekti realistlikkust, ettevõtte tegevusajalugu, väärtuspakkumist, sihtgrupi ja müügistrateegia valikut, meeskonda ja projekti eelarve asjakohasust.

Eksporditoetuse abiga läheb raskustekke tootev Uneruno oma tooteid esitlema Londonis toimuvale unetoodete messile The Sleep Show. Uneruno raskustekid on teraapilise funktsiooniga ning und ja rahunemist soodustavaid. The Sleep Show on unetoodete valdkonna juhtiv rahvusvaheline mess, mida külastavad unevaldkonna spetsialistid, tootjad ja müüjad üle Euroopa.

Hoopy arendab nutitelefonidele lapse vaimset heaolu toetavat rakendust, mis tasakaalustab lapse ekraaniaega arendavate tegevustega ning piirab liigset telefonikasutust. Eestis teeb Hoopy koostööd Elisaga, eksporditoetuse raames plaanitakse teenusega laieneda USA turule.

LHV toetus läks tootmisettevõttele Triibuvineer, mis valmistab uudset ja ainulaadset värvikihilist vineeri ehk triibuvineeri. Ekspordiprojekti fookuses on ettevõtte sisenemine Rootsi turule mobiilse töökohaga PlyWall, millest saab lisamoodulite abil tekitada ajutise töökoha või ruumijagaja. LHV esindaja eksporditoetuste komisjonis Indrek Kaljumäe sõnul osutus Triibuvineer valituks tänu ettevõtte senisele järjekindlale arengule, südikale juhile ja ambitsioonikale ekspordiplaanile. “See kõik annab kindlust, et nende poolt seatud ekspordiplaan on realistlik ja piisavalt ambitsioonikas, et viia ettevõte areng uuele tasemele. Lisaks sellele toetab Triibuvineer LHV visiooni Eestist, kus inimesed ja ettevõtted julgevad suurelt mõelda, ette võtta ja tulevikku investeerida,” ütleb Kaljumäe.

Osale arutelus

  • bestsales.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara