Aira Tammemäe • 20. veebruar 2012
Jaga lugu:

Aira Tammemäe: "Tehnikud" on parimad müügimehed!

Kõige tulemuslikumad on müügitöös need, kes ei tule selle pealegi, et midagi müüa. Nad lihtsalt teevad järjekindlalt head tööd. Ja sageli annavad nad inimestele teisel pool telefoni tehnilist abi.

"Tehnikud" on parimad müügimehed!

Kui mulle helistab müügiinimene, on minu ostuvalmidus esialgu pöördvõrdeline tema müügisooviga. Nüüd sõltub kõik tema oskusest psühholoogiline barjäär kõrvaldada ning minu meelsust pöörata. Selleks kulub tohutult energiat. Kui eesmärgiks ei olegi müük, saab ost vähema vaevaga tehtud.

Eelmisel aastal müüs Elion mulle lennult uue ruuteri ja paketi. Juhtus lihtsalt nii, et helistasin mingi jama pärast tehnilise toe telefonil. Tuleb tunnistada, et mind häiris küll pikk ootejärjekord, aga teenindus ise oli kiire ja professionaalne. Saime asja korda. Tehniline tugi ei ajanud mingit müügijuttu, ütles pelgalt lõpetuseks: ”Kaaluge selle ruuteri väljavahetamist, see on eelmise põlvkonna masin ja pisut väsinud.”

Paari nädala eest külastasid meid taas "Toruabi- mehed" (nagu paljusid Tallinna kodusid). Selgus, et torud polnudki külmunud, pelgalt mingi filter ummistunud. Lahkudes olid nad “maha müünud” kesküttesüsteemi pesu ja mingi uhke vidina, mis edaspidi ei laste filtritel ummistuda.

Kuidas teha nii, et “tehnikud”- üldnimetusega elluviijad- osaleksid müügiprotsessis ja kasutaksid eksperdi sõna mõjuvõimu?

28. veebruaril esineb Aira Tammemäe Best Salesi seminaril "Kuidas korraldada tõhusalt telefonimüüki?" ettekandega "Kas ja kuidas korraldada telefonimüüki?". Rohkem infot ja seminarile registreerumine SIIN

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt