3 juuni 2016

Taavi Vaigla: Ühine eesmärk liidab

Taavi Vaigla  

Värskes Bestsales.ee ja Kosmos IMAX filmiblogis kirjutab Omniva perioodika- ja reklaamiäri üksuse suurklientide müügijuht Taavi Vaigla, et käis vaatamas X-meeste värskeimat seiklust ning leidis sellest mitmeid müügitööga ühilduvaid seiku.

Ühel toredal argipäeva hommikul potsatas mu meilile pakkumine, mis sisaldas ettepanekut vaadata X-meeste uut filmi Apokalüpsis. Ei osanud koheselt sellele reageerida, aga järgmisel päeval otsustasin siiski, et võtan selle ettepaneku vastu. Kõhklust tekitas peamiselt asjaolu, et pole peale lapsepõlve lõppemist enam suur fantaasia filmide austaja olnud. Kuid uudishimu sai võitu, pealegi polnud ma varem uues Kosmos IMAX kinos käinud.

Pühapäeva õhtul seadsimegi siis koos sõbraga sammud kino poole. Et filmi osas olid juba tekkinud eelarvamused, ei oodanud sellest fantaasia- ja põnevusfilmist näha midagi uut. Üllatusin, kui eelarvamused hakkasid filmi vaatamisel kiiresti muutuma, sellele aitas suuresti kaasa muidugi Kosmos IMAX kaasaegne tehnoloogia, mille silmatorkavamaks elemendiks on ülisuur, põrandast laeni ja ühest seinast teise ulatuv painutatud kujuga ekraan. Ette ruttavalt julgen arvata, et kui mul edaspidi peaks tekkima soov vaadata filmi 3D-s, valin selleks kahtlemata Kosmos IMAX kino.

 

X-meeste film suutis tekitada väga palju mõtteid ja seoseid meid ümbritseva igapäevaelu üle. Tegelaste karakterid olid hästi valitud ja pakkusid humoorikaid olukordi. Iga tegelane oli indiviid omaette aga koos tegutsedes moodustasid ühtse terviku ja suurepärase meeskonna. Igaühel omad tugevused ja nõrkused, mis ühtses meeskonnas lõpuks tervikuks sulanduvad. Film suutis sealjuures hästi kajastada inimlikust ja selle nõrkusi.

Igati tore oli ära tunda seiku, mida kohtame ka oma igapäevatöös, nagu näiteks esile kerkivad generatsioonide erinevused, kaasamine ja mõjutamine ning püstitatud eesmärgi suunas tegutsemine. Ühine eesmärk liidab juhul, kui see on igale meeskonnaliikmele selge ja igaüks teab nii oma tegevuse kui ka tugevuse rolli ning vastutust tiimis. Seda kõike on võimalik näha ja kogeda X-meeste filmi vaatamisel.

Taavi Vaigla on Omniva perioodika- ja reklaamiäri üksuse suurklientide müügijuht.

Autor: Taavi Vaigla

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111