Merike Hallik • 29 august 2018

CWT Estonia AS

Aadress: Laeva 2, 10111 Tallinn

Telefon: 640 7770

Veeb: www.kalevatravel.ee; www.cwtonline.ee; www.kruiisikeskus.ee; www.carlsonwagonlit.ee

Facebook: www.facebook.com/KalevaTravelEesti/; www.facebook.com/Kruiisikeskus/

Teenused: Reisikorraldus

Võta ühendust:

Ene Bome, Müügidirektor, 640 7787, [email protected]

Töötajate arv: 48 (eelnevalt Hermann Reisid, Kaleva Travel) on üks Eesti juhtivaid reisibüroosid (asutatud 1991)ja pakub täismahus ärireisiteenuseid ja puhkusereise. CWT Estonia on keskendunud kvaliteetse reisiteenuse pakkumisele nii korporatiivsetele kui eraklientidele. Lisaks Eesti klientidele teenindame väljaspool Eestit asuvaid kohalikke ja globaalseid ettevõtteid. CWT Estonia kuulub rahvusvahelisse kontserni Carlson Wagonlit Travel (CWT). CWT on maailma juhtiv ärireiside, konverentside ja ürituste korraldamisele spetsialiseerunud reisiettevõte. CWT Estonia reisiteenused

CWT Estonia

•Lennupiletid

•Hotellid kogu maailmas

•Laeva-, rongi ja bussipiletid

•Reisikindlustus, autorent, takso, viisad

•Seminaride, konverentside ja ürituste korraldus

•Transporditeenused ja ekskursioonid

•Puhkusereisid ja kruiisid kogu maailmas

•Siseturismiteenused, majutus, spaa- ja kultuuripuhkused Eestis

*Oleme uhked, et CWT Estonia reisimüügitiim on Eesti üks professionaalsemaid ja kogenumaid. Reisikonsultantide keskmine erialane staaz on 16 aastat ja 16 töötajal on Rahvusvahelise Õhutranspordi Assotsiatsiooni IATA diplom.

*CWT Estonia klientide käsutuses on mobiilne reisiäpp CWT To Go. Äpp annab reaalajas infot lennuaegade, värava ja lennumuutuste kohta, aitab kaardirakenduse abil leida hotelli, sisaldab transfeeride infot ja ilmaprognoose ning palju muud. Lähem teave http://kalevatravel.ee/ariklient/cwt-to-go/

*CWT Estonia e-poest www.cwtonline.ee saab reisihuviline ise soodsalt broneerida ja osta lennupileteid, majutust, autorenti, puhkusereisipakette, reisikindlustust. *CWT Estonia avas esimesena Eestis kruiisipuhkust tutvustava kruiisiveebi www.kruiisikeskus.ee ja on täna juhtiv kruiiside edasimüüja Eestis. Valikus on kruiisid kõikjal maailmas sh ümbermaailmakruiisid. *CWT Estonia on esimene reisibüroo Eestis, kellele omistati Euroopa Rohelise Kontori (EGO – European Green Office) sertifikaat (2015). sertifikaadi sai.

Autor: Ene Bome

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111