Välismaiste võlgade sissenõudmine odavnes veidi

Välismaiste võlgade sissenõudmisfirma TCM Grupp Eesti alandas septembrist rahvusvaheliste võlanõuete sissenõudmise  teenustasusid.

TCM Grupp Eesti aitab võlgu sisse nõuda järgnevates piirkondades: Aafrika, Aasia, Kesk-Ameerika ja Kariibi meri, Euroopa, Põhja-Ameerika, Kesk-Ida, Vaikne ookean, Lõuna-Ameerika.

Võla sissenõudmise teenustasu Aasias, Põhja- ja Lõuna-Ameerikas on alates 15%-st, Euroopa riikides alates 10%-st ning Lätis, Leedus ja Skandinaavia riikides sh. Island alates 8%-st.

 TCM Grupp Eesti sõnul võiks Eesti ettevõtjale üks peamisi põhjusi, miks just nende kaudu võlga sisse nõuda, see, et nad saavad pakkuda nii kohtuvälist asjaajamist, koheselt ja piiratud kuludega kui ka vajadusel hästi sobitatud lahendusi kohtumenetluste läbiviimiseks. Vastavalt kliendi soovile ja nii saab ettevõtja hoida oma imago puhtana. 

TCM Group International on maailma juhtivamaid organisatsioone võlgade sissenõudmisel. TCM asutati 1987.aastal, et käsitleda üha kasvavaid sissenõudmiskulude probleeme rahvusvahelisel turul ja tegeleda keerukate krediidi sissenõudmise tegevustega ülemaailmses majanduses. TCM nõuab sisse nii ettevõtete kui ka eraisikute võlgasid rohkem kui 100 riigis. 

2007. aastal vahendati nõudeid Euroopa TCM-osanike vahel 200 miljoni USA dollari eest. Geograafiliste kui ka kultuuriliste erinevuste tõttu, inkassoseadused ja protseduurid varieeruvad suuresti ühest riigist teise läbi maailma. Kohalikud TCM kontorid on eksperdid oma riigis inkassoseaduste ja tavade tundmise poolest, seisab firma kodulehel.  Ettevõte toonitab, et nad töötavad riikidevaheliste ettevõtete (teenus ja tootmine), kutseühingute, rahvusvaheliste pankade, krediidikindlustusandjate, ülemaailmsete finantsettevõtete, krediit- ja kiipkaartide väljaandjate, inkasso agentuuride, advokaadibüroode, valitsusüksuste ja jaekaubandusettevõte heaks.

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt