GuardTime'i idee loojad Buldas ja Saarepera on jätkuvalt omanikeringis

Ajatempliteenust pakkuva Eestist pärit GuardTime'i CEO Mike Gault ja Eesti tegevjuht Raul Vahisalu vastasid täna lugejate küsimustele. Selgus, et ettevõtte asutajad Ahto Buldas ja Märt Saarepera on jätkuvalt omanikeringis.

Best Salesi toimetaja küsis Vahisalult, mis roll on tänapäeval ettevõtte asutajatel Ahto Buldasel ja Märt Saareperal.

Vahisalu vastas: "Nii Ahto Buldas kui Märt Saarepera on säilitanud GuardTime'is osaluse ning toetavad jätkuvalt meie arengut. Tugeva akadeemilise taustaga inimestena on nende panus olnud hindamatu väärtusega. Ahto osaleb ettevõtte igapäevategevuses põhiliselt infrastruktuuri arendusprojektide teostamisel, samuti on mõlema rolliks intellektuaalse omandi küsimustega tegelemine".

Samuti küsis toimetaja, mis roll on GuardTime'i tegemistes investeerimisfirmal ASI, mis on ettevõttele arenguks ka raha andnud. Vahisalu vastas: "Investeerimisfirmal ASI on osalus GuardTime'is ning ta osaleb ettevõtte juhtimises nõukogu tasemel, vajadusel nõustab ja suunab ka uute ärivõimaluste osas. Igapäevategevuses tähendab see regulaarset mõlemapoolset suhtlust".

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt