Tanel Raig • 11. oktoober 2011
Jaga lugu:

City Motors sidus enamate töötajate töötasu kasumiga

City Motors ASi juhatuse esimees Henrik Raave kommenteeris 13. oktoobril ilmuva Äripäeva jae- ja hulgikaubanduse erilehele, et nad on suurendanud nende töötajate hulka, kelle töötasu sõltub firma kasumist.

"Enamikel ametikohtadest on tulemuspalga osa kogu töötasust oluliselt suurenenud. Tulemuspalk ise on seotud kas käibe või kasumiga. Ka muidu igakuise põhipalgaga arvestada võinud IT-juhi boonus sõltub nüüd ettevõtte kasumist. Ehk kokkuvõttes: palgakulud on tugevamas korrelatsioonis müügiga ja ma arvan, et see ongi üks kriisi õppetunde. Järgmisel aastal vaatame üle kuidas palgatasemed uues olukorras ennast üleval pidanud on ja teeme oma järeldused," kommenteeris Raave.

Küsimusele, keda peate Eestis kaubandusvaldkonna arvamusliidriks, vastas Raave, et kui tema õppejõud Hardo Pajula või sõber Priit Alamäe töötaksid kaubanduse alal, siis oleksid nemad tema jaoks need, kelle seisukohti ta lugeda viitsiks.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt