Väikese Eesti kirjastuse uskumatu müügisaavutus 

Esimene eestikeelne raamat on jõudnud maailmakuulsasse iBookstore’i, teatas Kirjastus Raudwara.

Nimelt avaldas see kirjastus Eesti esimese digitaalse raamatu Apple'i tuntud raamatupoes. Proosateos nimega "Unesnõiduja" on veebikeskkonnas saadaval paberkandjast lausa kolm korda odavamalt.

Septembri lõpus viimaks ka Eestisse jõudnud maailmakuulus iBookstore on saanud endale esimese eestikeelse teose. Eesti kirjastustest esimesena sai sellise teoga hakkama peamiselt õppematerjalide tootmisega tegelev Kirjstus Raudwara.

Kirjastus Raudwara tegevjuht Lars Trunin hindab iBookstore’i tähtsust tarbijale kõrgelt: "Online-raamatupoodide suurimaks võitjaks on eelkõige tarbijad, kes maksavad raamatute eest ligi kolm korda vähem kui paberkandja eest. Siiski ei usu kirjastuse esimees, et paberkandjad niipea turult kaovad: digitaalsete kanalite levikuga on vähenenud paberkandjate osakaal ning kindlasti väheneb ka edaspidi, kuid vähe usutav on see, et digitaalne versioon hakkab kunagi lõplikult asendama paberkandjat. Paljud inimesed eelistavad endiselt füüsilisi raamatuid virtuaalsetele ning valitud seltskonna jaoks on raamatu lugemine rituaal, mida ei asenda digitaalne formaat kunagi, samuti tuleb arvestada ka nende inimeste huvidega, kes elavad pidevas elektri hinnatõusu hirmus," lisas Trunin.

Eesti esimese iBook raamatu saab iga Apple’i mobiilse seadme omanik 4,99 euro eest lihtsasti soetada iTunes’i keskkonnast - http://itunes.apple.com/ee/book/id470839300

Raudwara kirjastus on õpilasfirmast välja kasvanud kirjastus, mis keskendub eelkõige õpikute ja õppematerjalide tootmisele, millele isaks on antud välja ka huvitavaid ilukirjandusteoseid, millest ilmselt märkimisväärseim  on 2010 üks enim müüdud teoseid „mis sul Viga on.“ Esimene olla ei ole Raudwara jaoks võõras. Septembris tuli Raudwara turule ka esimese uue õppekava järgi koostatud matemaatika õpikuga gümnaasiumile.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111