Tanel Raig • 22. november 2011
Jaga lugu:

Kalevi jõulumüük kasvab kordades

Magusatootja Kalev on novembrikuu jooksul vastu võtnud rekordarvu tellimusi ettevõtete töötajate ja nende laste jõulupakkidele. Võrreldes möödunud aastaga on asutuste jõulutellimuste arv enam kui kolmekordistunud.

Kui eelmisel aastal tegid asutused ja firmad terve novembrikuu jooksul jõulutoodetele 373 tellimust, siis sel aastal on novembri esimese kolme nädalaga laekunud tellimuste arv juba 1210. AS-i Kalev Chocolate Factory müügidirektor Janno Kure sõnul on jõulutellimuste näol tegemist pikaajalise traditsiooniga. “Jõulupakkide tellimusi oleme ettevõtetelt vastu võtnud juba aastakümneid ning sellest on saanud Eestis omamoodi unikaalne ja hinnatud traditsioon. Ettevõtted ja asutused moodustavad jaekaupluste kõrval olulise osa Kalevi jõuluaegsest klientuurist,” lausus Kurg.

Tänavu on keskmine lasteasutuste tellimus olnud 25-30 kommipakki, ettevõtetel on keskmine tellimus 40-50 pakki. Käesoleva aasta suurim tellimus ulatub 5800 kommipakini, milles on kokku 3,8 tonni maiustusi.

Kalev Chocolate Factory ettevõtete ja asutuste jõulutellimuste arv ulatus eelmisel aastal 1868ni. Sel aastal on ettevõtte hinnangul oodata uut rekordit.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt