Sirje Rank • 23. jaanuar 2012
Jaga lugu:

Paet ja Stubb lähevad koos ärimeestega Indoneesiasse

Välisminister Urmas Paet sõidab koos Soome Euroopa ja väliskaubandusministri Alexander Stubbiga ühisvisiidile Indoneesiasse.

Visiit kestab 24. – 26. jaanuarini ning ministritega on kaasas 36-liikmeline Eesti ja Soome äridelegatsioon, teatas välisministeerium.

„Visiidi eesmärk on edendada Eesti ettevõtjate ärivõimalusi, luua sidemeid Kagu-Aasia suurima majanduse ja G–20 liikmesriigi Indoneesiaga ning elavdada Eesti välispoliitikat Kagu-Aasia suunal,“ ütles Paet. „Kindlasti aitab ühisvisiit tugevdada ka Läänemere-äärsete Euroopa Liidu riikide ühtset kuvandit maailmas.“

Visiidi kavas on Paeti ja Stubbi kohtumised Indoneesia välisministri Marty Natalegawa, majandusministri Hatta Rajasa, kaubandusministri Gita Wirjawaniga, kommunikatsiooni- ja infotehnoloogia ministri Tifatul Sembiringi, tervishoiuministri Endang Rahayu Sedyaningsihi ja kaitseministri Purnomo Yusgiantoroga

Eesti äridelegatsiooni juhib Sandor Liive (Eesti Energia AS) ning delegatsiooni kuuluvad: Tallinna Sadam, Real Systems, Chemi-Pharm, Repo Vabrikud, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, CF&S, ESC Global Security, Defendec, Horizon Pulp&Paper.

Soome äridelegatsiooni juhib Pertti Korhonen (Outotec Oyj) ning delegatsiooni kuuluvad: Chempolis Oy, Blaast, Digita Oy, Finnish Fund for Industrial Cooperation Ltd. Finnfund, Finnvera Plc, Gemalto Oy, Image Soft Oy, Indufor Oy, Jomet Oy, Konecranes Co, Martin Bencher Oy, Metso Corporation, Neste Oil Oyj, Nokia Corporation, Outotec Oyj, Rovio Entertainment Ltd., UPM–Kymmene Corporation, Veisto Oy, Wärtsilä Ltd.

 Mõlemad ministrid osalevad ka Eesti-Soome-Indoneesia äriseminaril.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee