Tridensi juht: see oli Scottish Leaderi tarnija otsus 

Tridens ASi juhatuse liige Herlend Lukksepp kommenteeris Best Salesile uudist, et tema juhitaval ettevõttel tuli veebruarist loovutada šoti viski Scottish Leaderi turustamise õigus Eestis Leedu ettevõttele Mineraliniai vandenys (MV).

Lukksepp märkis, et Tridens AS oli kuni 31. jaanuarini Scottish Leader Scotch Whisky ja mõnede muude (mitte kõikide) CL World Brandsi omanduses olevate kaubamärkide all turustatavate toodete importöör Eestisse. Alates 1. veebruarist impordib neid tooteid Eestisse MV Eesti OÜ. "Tridens AS ei ole nende kaubamärkide omanik kunagi olnud, seetõttu ei ole me omanud ka nende kaubamärkide esindusõigusi," kommenteeris ta ning lisas, et Tridens AS ei saa kommenteerida CL World Brands juhatuse otsuseid.

Pressiteates on tema sõnul otsuse motiivid esile toodud. Teates oli kirjas järgnev: "See on tarnija strateegiline samm, mille eesmärgiks on turustusvõrgu konsolideerimine kõigis kolmes Balti riigis," ütles MV turundusdirektor Ruta Janušauskiene.

 

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt