Seminar: LHV Panga omanikud on ka 50 töötajat

2009. aastal asutatud LHV Pank on kaasanud omanikeringi ka 50 töötajat.

ASi LHV Pank valdusfirma ASi LHV Group omanik on 45,8% Rain Lõhmus, 12,6% Andres Viisemann, 39,4% teised aktsionärid, keda on kokku 15 ning 2,2% ettevõtte omanikud on 50 töötajat."Kuidas tasustada tippjuhte?" Elion Ettevõtted ASi personalidirektor ja Tallinna Tehnikaülikooli töö tasustamise lektor Maria Kütt, et osaluse andmine ettevõtte töötajale on neile kõige motiveerivam.

Nädala eest ütles Best Salesile antud online-intervjuus

Lugeja küsis Kütilt, kas tippjuhid peaksid saama ka osaluse firmas. Kütt vastas, et tegevjuhile, aga ka teistele töötajatele, osaluse andmine on seotud sooviga suunata teda mõtlema omanikuga sarnasest vaatenurgast, kasvatama omaniku (sh iseenda) kapitali, majandama säästvalt, otsima arendusvõimalusi. Taoline süsteem on tippjuhile reeglina ka kõige motiveerivam, sest võimaldab kasvatada lisaks omaniku kapitalile ka iseenda oma.

LHV Panga privaat- ja ettevõtete panganduse juht ning juhatuse liige Indrek Nuume esineb 28. märtsil Best Salesi seminaril "Väärtusmüük. Kuidas vabaneda masu allahindlustest?" ettekandega "Kuidas LHV Pank eristub teistest pankadest usalduse müügil?". Registreerimine ja rohkem infot seminari kohta SIIN

 

 

 

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt