Eestlane juhib Inchcape'i automüüki Soomes

Aprillist juhib seni vaid Inchcape Motors Estonia tegevdirektori ametit pidanud Jaanus Simson täiendavalt ka automüügifirma Inchcape'i jaemüüki Soome turul, vastutades mõlemas riigis Jaguari, Land Roveri ning Mazda kogu jaetegevuse eest.

Inchcape Motors Nordicu tegevjuhi Darren Leigh sõnul aitab tema ametikõrgendus paremini ära kasutada ühiste automarkide esindamisest tekkivat juhtimissünergiat, teatas ettevõte.

"Meie jaoks on väga oluline väljatöötatud edukate lahenduste omavahel jagamine - Inchcape Motors Estoniat peetakse kogu regioonis üheks parimate praktikatega automüügifirmaks ning Jaanuse vastutuse laiendamisega loodame seda edulugu ka Soomes jätkata," ütles Leigh.

Jaanus Simson asub tööle Soome ning Eesti turu regionaalse jaemüügidirektorina, kelle haldusalas on kõigi kolme Inchcape'i poolt piirkonnas esindatava automargi - Jaguari, Land Roveri ning Mazda - uute ja kasutatud autode müük, hooldus, varuosade müük ning keretööd.

"Ise ootan kahe üsna erineva ärikultuuri ja -taustaga turu juhtimisest kasu Soome lahe mõlemale kaldale, sest saan oma olemasolevaid teadmisi jagada Soomega ning teisalt rakendada seal õpitut koheselt ka Eestis," märkis Simson.

Jaanus Simson alustas autode jaemüügiäris 2003. aastal AS Vilojeti müügijuhina, jätkates 2007. aastal erinevate Inchcape Motors Estoniale kuuluvate automüügiesinduste juhtimisega. Jaanusel on bakalaureusekraad rahvusvahelise ärijuhtimise alal Audentese ülikoolist ning ärijuhtimise magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist.

Inchcape Plc on maailma üks juhtivaid sõltumatuid automüügifirmasid, mis esindab 26 automarki 24 riigis üle maailma. Grupi globaalne müügitulu ulatus möödunud aastal 5,826 miljardi naelani ning tegevuskasum 244 miljoni naelani. Eestis tegutseb Inchcape Motors alates 2004. aastast.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee