Seminar: Kui kallis on frantsiis?

EBSi majandusteooria õppetooli dotsent Robert J. Pefferly Jr toob homsel Äripäeva seminaril "Kuidas osta ja pidada frantsiisi?" välja kulukohad, millega ettevõtjad peavad arvestama frantsiisi pidamisel.

Mida parem on frantsiisi maine, seda suuremate kuludega tuleb ettevõtjatel arvestada. Frantsiisi ostmisel ja pidamisel on alati fikseeritud kulud, varieeruvad kulud ja alternatiivkulud.

Fikseeritud kulud on näiteks avamiskulud, litsentsitasud, turunduskulud, lepingu uuendamise kulud jne. Best Salesiga võttis ühendust just üks Eesti alustav ettevõte, kes räägis, et soovib pakkuda frantsiisi tingimustel 1000 eurot litsentsitasu + 10% kuukäibest turunduskuludeks.

Varieeruvad kulud on juhtimiskuud, reklaamikulud, igakuised maksed frantsiisiandjale, intellektuaalse omandi kulud, varud jne. Sellest, millised on alternatiivkulud frantsiisi ostmisel ja pidamisel, on võimalik kuulata juba homsel seminaril!

Rohkem infot ja registreerumine SIIN

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee