Jaga lugu:

Müügijuhtide klubi Selveris välja müüdud

Best Salesi müügijuhtide klubi järjekordne üritus, sel korral Selveris, müüdi välja nii kiiresti, et me ei jõudnud isegi reklaame ülesse panna. See on taas kord näide, et head asjad ei vajagi müümist.

Selveri direktor Andres Heinver räägib 24. mail Äripäeva Best Salesi müügijuhtide klubis, kuidas korraldada suure müügiorganisatsiooni tööd. Lisaks toimub Selveri Köögi tutvustus, mis on 1000 km raadiuses suurim köök.

Best Salesi järgmine üritus toimub 5.juunil. Seminaril "Töötaja-ikkagi inimene" on fookuses töötajate vaimne tervis, motivatsioon ja liigse stressiga toimetuleku meetodid. Sel korral on oodatud nii müügirahvas, kui kõik nende tugiisikud.

Seminari "Töötaja-ikkagi inimene" programm ja registreerumine SIIN

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee