Aira Tammemäe • 28. juuni 2012
Jaga lugu:

Ryanair on müünud Baltimaades 10 miljonit lennupiletit

Lennufirma Ryanair tähistas eile oma Baltimaade baaslennujaamas Kaunases 10 miljoni reisija täitumist Baltimaades.

Õnnelikeks kümne miljonendaks reisijateks olid nelja-aastased Leedust pärit kaksikud, poisid Armandas ja Raimandas Pupsys.

Alates Balti riikidesse saabumisest 2004. aastal, mil Ryanair alustas lende Riiast, on lennufirma liinide arv kasvanud 50ni. Firma on Lätis teenindanud enam kui 5,8 miljonit reisijat, Leedus üle 3,6 miljoni ja Eestis üle 500 000. Ryanairi kohalolek on taganud töö umbes 10 000 inimesele Balti riikide lennujaamades ja turismisektoris.

“Vähem kui kaheksa aastaga on Ryanair teenindanud Eestis, Lätis ja Leedus 10 miljonit reisijat. Tänavu teenindab Ryanair Balti riikides üle 2,5 miljoni reisija, andes tööd 2500 turismisektori inimesele ning rõhutades sellega veelkord Ryanairi pühendumust ja investeeringut Eestisse, Lätti ja Leetu, " kommenteerib Ryanairi Balti riikide müügi- ja turundusjuht Elina Hakkaraineni  

Tähistamaks 10 miljoni reisija lennutamist ning pea kaheksa-aastast panust Balti turismi ja tööhõivesse paneb Ryanair müüki miljon piletit hinnaga €12.99. Selle hinnaga saab broneerida pileteid septembriks enam kui 1000 Ryanairi liinil üle Euroopa. Kampaaniahinnaga pileteid saab broneerida neljapäeva, 28. juuni südaööni.”

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt