Pipedrive sai välisinvestoritelt 700 000 dollarit

Müügijuhtimistarkvara arendaja Pipedrive sai rahvusvahelistelt investoritelt 700 000 dollarit (570 311 eurot).

Pipedrive avalikustas täna 700 000 dollari suuruse investeeringu kaasamise neljalt rahvusvaheliselt investorilt: Satori Capital, TMT Investments (noteeritud Londoni börsil), Andy McLoughlin (UK päritolu kollaboratsioonitarkvara Huddle'i kaas-asutaja) ja Christopher Muenchhoff. McLoughlin ja Muenchhoff olid Pipedrive'i investeerinud ka varem, teatas ettevõte.

"Tänu meie taustale müügivaldkonnas teame hästi, mis on müügitarkvaraga valesti ning oskame seda ka parandada. Pipedrive jõudis mõned kuud tagasi esmakordselt positiivsete rahavoogudeni ning kuigi flirtisime mõttega jätkata omaenda rahakoti peal, siis investorite abiga saame oma tootearenduse plaanid kiiremini teoks teha. Kaasatud kapitali kavatseme investeerida tootearendusse ning USAs, meie suurimal turul, tegevuse laiendamisse," kommenteeris Pipedrive'i juht Timo Rein.

Pipedrive teatas 1000 maksva kliendi piiri ületamisest aprillis ning omab hetkel kliente 72 riigist, Eestist muuhulgas näiteks Fortumo, Fits.me ja Nortal (endine Webmedia).

Veebipõhine CRM-turg saavutab 2014. aastaks eeldatavasti 4 miljardi dollarilise turumahu ning Pipedrive on heas positsioonis sellest kasu lõikama.

Pipedrive'i viiele asutajale Timo Reinile, Urmas Purdele, Ragnar Sassile, Martin Tajurile, Martin Henkile ning asutaja-investor Peep Vainule kuulub firmas enamusosalus. Varasemast infost on teada, et Peep Vainule kuulub firmas 19,3%.

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111