Balbiino uus müügidirektor on Meelis Püvi

1. augustist on AS Balbiino müügidirektor Meelis Püvi, kes on viimased kaks aastat töötas Balbiino müügijuhina. Püvi on töötanud kodumaistes ja rahvusvahelistes ettevõtetes müügijuhina kokku 19 aastat.

"Suurepärased töötulemused Balbiinos ja pikaaegsed müügijuhina töötamise kogemused erinevates ettevõtetes teevad Meelis Püvist mitmekülgsete oskustega mehe, kes on valmis võtma vastutust ettevõtte müügiosakonna tegevuse eest,“ ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand. 

"Mul on väga hea meel võimaluse üle juhtida ühe Eesti suurema jäätisetootja AS Balbiino müügitegevust. Pean uut väljakutset asjade loomulikuks arenguks arvestades minu pikaajalist töökogemust müügivaldkonnas,“ ütles Püvi. 

Varem vastutas Balbiino müügidirektor-ärijuht ka ettevõtte turundus- ja eksporditegevuse eest, kuid tänasest on nii Balbiino turundus- kui ka ekspordiosakond iseseisvad üksused. Turundusjuhi ametikohal jätkab Enel Kolk, ekspordijuhi kohal Kadi Kriit. 

Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.  

AS Balbiino turustab oma koduturul Balti riikides selliste nimekate külmutatud toiduaineid pakkuvate ettevõtete toodangut nagu: Farm Frites, Fritar, Bonduelle, Marjamaa talu, Dicogel, Vetrija, Saare Fishexport, Korv-Görans kebab, Wilbo jt. Lisaks kuuluvad Balbiinole Culinare, Härmavilja ja Marine kaubamärgid.

Äripäeva müügijuhtide teemaveeb Best Sales korraldab reedel, 31. augustil koostöös Balbiinoga Müügijuhtide klubi, kus räägib ettevõtte ekspordijuht Kadi Kriit, millised on olnud tema ettevõtte suuremad õnnestumised ja ebaõnnestumised ekspordimüügis.

Lisaks toimub Balbiino tootmise külastus aadressil Viljandi mnt 26, Tallinn.

Klubi päevakava

10:00 - 10:30 Balbiino tootmise külastus

10:30 - 11:30 Kuidas Balbiino seab sihte ekspordimüügiks? Millised on olnud suurimad õnnestumised ja ebaõnnestumised ekspordimüügis? Balbiino ekspordijuht Kadi Kriit

11:30 - 12:00 Balbiino otsustas Eestis sisse osta kaubapaigutajate teenuse ettevõttest Müügiabi OÜ. Mida on tootjal oluline teada kaubapaigutamisteenusest? Räägib Müügiabi OÜ juhatuse liige Margit Lõhelaid

Osalemine klubis maksab 68 eurot + km ja registreeruda saab veebivormil SIIN

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111