Net Groupi müügidirektor Anneli Heinsoo läheb juhtima Tieto Eestit

Alates 27. augustist on Heinsoo Tieto juht. Temalt oodatakse esmajoones Tieto Eesti tuntuks tegemist.

Tieto Eestis töötab täna 99 inimest ja äri koosneb kahest ettevõttest, millest üks tegeleb tarkvara arendusega JAWA-platvormil ja teenindab lisaks ka Skandinaavia pankasid. Teine ettevõte tegeleb IT-hooldusteenuse pakkumisega Skandinaavia pankadele.

Huvitava nüansina Tieto Eesti juhtimise kasuks otsustamisel oli Heinsoo jaoks ka asjaolu, et nüüd hakkab ta juhtima rahvusvahelist ettevõttet. Tieto esindused on kõigis Skandinaavia ja Balti riikides ja lisaks töötab suur arendustiim ka Indias.

”Net Group võtab kindlasti tööle uue müügidirektori ja suure tõenäosusega kasvab see inimene välja ettevõtte seest,” möönis Heinsoo. Ta lisas, et tema eelmises töökohas, Net Groupi meeskonnas, olid kõik töötajad professionaalid ja see andis väga hea kogemuse. Heinsoo on IT-taristu äris töötanud 20 aastat.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111