Aira Tammemäe • 4. oktoober 2012
Jaga lugu:

Starman loob üle 40 uue töökoha

Juhtiv koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman loob tänavu juurde üle 40 uue töökoha, otsides uusi teenindajaid, telefonimüüjaid ja tehnikuid.

Starmani juhatuse liikme Toomas Tiiveli sõnul on ettevõte pidevalt laiendanud teenustevalikut, mis omakorda tähendab uusi väljakutseid ka klienditeenindusele. “Sel aastal hakkasime pakkuma maapiirkondadele mõeldud ZUUMnetti, pidevalt on laienenud Eesti kõige kiirema koduinterneti leviala, digiTV kasutajate osakaal kasvab kuust-kuusse ning peagi tuleme välja KordusTV, salvestusteenuse ja videolaenutusega,” loetles Tiivel. “Niivõrd olulised muutused eeldavad teenindus- ja müügimeeskonna ridade tugevdamist, et tulla toime kasvava nõudlusega ning samas mitte teha järeleandmisi teeninduskvaliteedis.”

Sel aastal loob Starman juurde üle 40 teenindaja ja telefonimüüja ametikohta. Tänu paindlikule töögraafikule sobivad need ametid hästi ka tudengitele või näiteks neile, kes soovivad õhtuti põhitöö kõrvalt lisa teenida. Samuti lisandub seoses töömahu kasvuga uusi tehnikute ametikohti.  

Starman on juhtiv koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja, kelle teenused jõuavad rohkem kui 560 000 koduni kõikjal üle Eesti. Ettevõte pakub televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti lisaks ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel. 1992. aastal tegevust alustanud Starman on kasvanud Eesti suurimaks vabaturu tingimustes tekkinud telekommunikatsiooniettevõtteks, mis annab tööd rohkem kui 200-le inimesele.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee