Aira Tammemäe • 8. oktoober 2012
Jaga lugu:

Noorele ettevõtjale teeb ka 30 eurone müügikäive rõõmu

3. oktoobril toimus Solarise keskuses Tallinna ettevõtluspäeva raames noorte ettevõtluslaat. Laadal oli müüjaid kokku 33, külastajaid ligikaudu 500, nendest mingi ostu tegi 170.

Jaanus Odrasi firma Monstruo Design müüs laadal käsitsivalmistatud ehteid. Üritus oli tema hinnangul hästi korraldatud, programm oli piisavalt tihe ning loominguline. "Käive oli isegi üllatavalt hea, kokku 30 eurot nelja tunni kohta," on Odras optimistlik. "Arvan, et nooretel ettevõtjatel ei lähe mitte just väga hästi. Selliseid võimalusi, kus me saame oma loomingut müüa, võiks olla rohkem."

Noorte ettevõtluslaada eestvedaja, Tallinna Spordi- ja Noorsooameti programmijuhi Robert Lang laada kogukäivet veel välja tuua ei osanud, aga ettevõtmisega jäädi rahule. "Müüjaid oli erinevatest valdkondadest ning paari laada külastajaga vesteldes olid ka nemad sellise ostuvõimalusega rahul," võtab ta sündmuse lühidalt kokku. Laada külastajatele meeldis osta just noorte tegijate käest. "Ühelt poolt saavad noored sellest innustust ja ka vahendeid edasi arenemiseks. Teisalt on ka nende tooted turuhinnast veidi odavamad," viitas Lang nii müüjate kui ostjate kasule.

Noorte ettevõtluslaada eesmärk oli anda kõigile tegusatele ja toimekatele noortele võimalus saada positiivne müügikogemus.

 

 

 

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee