Aira Tammemäe • 19. november 2012
Jaga lugu:

Eestlane asub juhtima õlleäri Soomes

Servaali Baltikumi ettevõtteid juhtinud Ertti Hermanson saab alates 19.novembrist Servaali OY tegevdirektoriks. Captol Invest kontserni kuuluv Servaali Oy on üks juhtivaid alkohoolsete jookide maaletoojaid Soomes. 

Servaali Estonia OÜ tegevdirektorina töötanud Andres Laanisto asub juhtima kontserni õllemüüki Baltikumis ning vastutab uues ametis ekspordi eest.

Servaali OY on turuliider imporditavate lahjade alkohoolsete jookide osas Soomes. Viimastel aastatel on tegevust laiendatud Baltikumi, kus edu on saavutatud kvaliteetõllede maaletoojana. „Seni valitses Eesti õlleturgu valdavalt mainstream õllede segment, peamiselt kohalikud suurtootjad. Viimastel aastatel on sinna lisandunud ühelt poolt low õllede segment, peamiselt odavad Ida-Europas valmistatud lager tüüpi õlled, oma väga madalate hindadega jaemüügis. Teiselt poolt on tõusev müügitrend premium, super-premium ja special õllede segment, mida võib täna leida väga heas valikus nii pubides, veini/õlle boutique’des, kui ka fine-dining restoranides. Selles tootesegmendis tegutseb Servaali,” kirjeldab Hermanson.

Uues ametis vastutab Hermanson Servaali OY tegevdirektorina kontserni tegevuse eest nii Soomes kui Baltikumis.

Servaali 'OY tooteportfelli kuuluvad premium õlled, siidrid, veinid, lisaks veel kange alkohol, karastusjoogid ning mineraalveed.  „Oleme teadvustanud väga selgelt , kes on premium-, super-premium ja special õllede tarbijad ja  suunanud oma tegevuse fookuse just selle sihtgrupile,” viitab Hermanson ärilist edu toonud strateegiale. 

Ettevõttes töötab 31 müügi- ja turundusspetsialisti. Ettevõtte müügimahuks prognoositakse 2012 aastal üle 16 miljoni liitri. Servaali tegutseb ka kõigis Balti riikides, eksporditurgudel ning Resta Servaali nime all HoReCa seadmete ja mööbli importijana.

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt