Indrek Kald • 15. jaanuar 2013
Jaga lugu:

ERGO tõi Balti äride peakontori Eestisse

Kindlustusfirma ERGO asutas juba teise Euroopa äriühingu – ERGO Insurance SE peakontoriga Eestis. Läti ja Leedu kahjukindlustusseltsid jätkavad tegevust selle filiaalidena.

Aasta alguses ühendas ERGO oma kolm Baltimaades asuvat kahjukindlustusseltsi üheks Euroopa äriühinguks nimega ERGO Insurance SE. See on teine kord, kui ERGO on Baltimaades Euroopa äriühingu asutanud. 2011. aastast alates on ERGO edukalt elukindlustuses Euroopa äriühinguna ERGO Life Insurance SE tegutsenud.

ERGO Balti riikide kindlustusseltside juhatuse esimehe Kestutis Bagdonaviciuse sõnul on seltside ühinemise eesmärk saavutada juhtimise, protsesside ja teadmistega seotud sünergia.

"ERGO loob endale soodsa platvormi, mis võimaldab meil äärmiselt konkurentsitihedal turul pidevalt kasvada ning seeläbi pakkuda parimaid kindlustuslahendusi oma klientidele ja olla hinnatud tööandja oma töötajatele. ERGO on Balti riikides juba ühtse juhtimissüsteemi juurutanud ning juriidiliste isikute ühinemine on järgmine samm Eesti, Läti ja Leedu organisatsioonide lähendamisel," rääkis ta.

Bagdonaviciuse sõnul on nad eriti rahul ühinenud Baltimaade elukindlustusseltside asutatud Euroopa äriühingu tulemustega. "Kasumi kasv elukindlustuse segmendis näitab silmanähtavat sünergiast tekkinud kasu ettevõttele ning tagab klientidele uuenduslikud kindlustuslahendused," sõnas ta. "Ühinemine mitte ainult ei tugevda ERGO positsiooni Baltimaades, vaid annab meile ka konkurentsieelise," lausus Bagdonavicius.

Balti riikides üle 550 000 kliendi omav ERGO on siin regioonis ainus kindlustusselts, mis pakub kõiki kindlustustooteid alates kahjukindlustusest kuni elu-, pensioni- ja ravikindlustuseni. ERGO tegutseb ka Valgevenes, kus pakub kahjukindlustusteenuseid.

Baltimaades tegutsevad ERGO seltsid kuuluvad ERGO Groupi, mis on Euroopa üks suurimaid kindlustusseltse. Maailmas on ERGO esindatud rohkem kui 30 riigis, peamiselt Euroopas ja Aasias.

ERGO kuulub Munich Resse, mis on üks maailma juhtivatest edasikindlustuse pakkujatest.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee