Aira Tammemäe • 8. veebruar 2013
Jaga lugu:

Eesti ettevõtete müügiplaanid on kasvutrendis

Täna toimuval Best Salesi müügikonverentsil prognoosisid Eesti tippjuhid aastaks 2013 pigem müügikäibe kasvu. Samal meelel olid ka konverentsil osalejad.

Saalis läbiviidud küsitluse tulemusena selgus, et 48% vastanuist tõusid selle aasta müügiplaanid eelmise aastaga võrreldes 10-25% ja 26%-l jääb aasta 2013 müügiplaani kasv alla 10%. Konverentsil osalejaist 14% vastasid, et nende müügiplaan tõusis rohkem kui 25% ning kahel protsendil on ees planeeritud müügi langus. Kokku vastas küsimusele 42 inimest.

Konverentsil toimunud tippjuhtide arutelu käigus uurisime, millist müügikasvu planeerivad nende ettevõtted aastal 2013.

Igor Rõtov, Äripäev: 20% kasvu, A. Le Coq: joogiturg pigem kahaneb, meie prognoosime müügikäibes 5% kasvu, eksportturgudel on kasvuplaan oluliselt suurem., Tallinna Lennujaam: lennujaamas on reisijate arv languses., Elisa Eesti: kahel viimasel aastal kogu turg kasvas 3-5 %, meie 8-11%. Sellel aastal ootame vähemalt kahekohalist arvu kasvuprotsendiks uues müügis.

Tarmo Noop

Erik Sakkov

Jüri Teemant

Müügikonverentsil selgus, et osalejate usk lähiaastate müügivõimalustesse on pigem kõrge. 53% vastanuist kinnitas, et tulemus sõltub pigem neist endist. 27%-l on optimismi pisut vähem ja nemad arvasid, et kõik sõltub turul toimuvast. 11% vastanuust usub pigem võimalusi uutel turgudel ning peab kasvu Eestis tagasihoidlikuks.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt