Aira Tammemäe • 13. veebruar 2013
Jaga lugu:

Facebookis avati esimene Eesti ettevõtete otsingusüsteem      

Uus tasuta otsingusüsteem ee.ee võimaldab Facebooki kontolt lahkumata leida kohalikke ettevõtteid, nende tutvustusi ja asukohti kaardil.

Rakenduse looja FCR Media AS reklaami- ja kommunikatsioonijuhi Triin Vesperi sõnul on Facebooki keskkonda rajatud ee.ee otsingusüsteem ainulaadne nii Eestis kui kogu Euroopas. “Hiljutise uuringu järgi veedab 35 protsenti kohalikest internetikasutajatest Facebookis vähemalt tund aega päevas,” märkis Vesper ning lisas, et eriti populaarne on sotsiaalvõrgustik just noorte seas, kes ammutavad sealt muu hulgas infot ka erinevate meelelahutusasutuste, toidukohtade jms kohta. Vesperi sõnul liidetigi otsimootor Facebookiga just noorema põlvkonna harjumusi ja infovajadust silmas pidades. 

“Vastused kuvatakse kiirelt, lühidalt ning need on varustatud Google kaardi ja kolmemõõtmelise tänavavaatega,” selgitas Vesper lisades, et süsteemi muudab mugavaks asjaolu, et kasutajat ei toimetata info otsimisel Facebookist teise veebikeskkonda, vaid kõik vastused kuvatakse samal lehel. “Peamine erinevus võrreldes suuremate otsimootoritega ongi see, et näidatakse vaid asjakohast ja kontrollitud infot kasutajat huvitava ettevõtte kohta, mitte ei kuvata suur hulka tihtipeale ebavajalikku ja aegunud infot,” märkis Vesper. Leheküljel saab otsingut teostada kas märksõna-ja asukohapõhiselt või sisestades neist ühe otsingusõna.

Üle-Eestilist ettevõtete ja teenuste otsingusüsteemi saab kasutada aadressil: www.facebook.com/ee.ee.otsing 

FCR Media on Euroopa juhtiv kohaliku otsingu grupp, mis koondab info- ja reklaamiteenust pakkuvaid ettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhis, Slovakkias ja Rootsis.    

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt