Aira Tammemäe • 23. veebruar 2013
Jaga lugu:

Tele2 võrgus tehti pikima telefonikõne Guinnessi rekord

Guinnessi rekordite organisatsioon tunnistas ametlikult nelja lätlase 54 tundi kestnud telefonikõne maailma pikimaks. Kõne tehti Tele 2 võrgus.

Rekordiüritus ise toimus eelmisel aastal ning seni pikima mobiilikõne rekordi – 43 tundi ja kaheksa minutit – purustasid kaks vestluspaari, kes teatasid peale 54-tunnist kõnet, et nemad lõpetada ei kavatse. Nii läks 4300-eurone esikoht jagamisele ja võitjateks kuulutati mõlemad paarid.

Uue Guinnessi maailmarekordi omanikud on 31-aastane Leonid Romanov ja 23-aastane Tatjana Fyodorova, kes tutvusid internetis eesmärgiga leida võistlusele sihikindel partner. Teine võidupaar, 22-aastane Patric Star ja 28-aastane Christopher Stals tundsid üksteist varem ja neid ühendab huvi kunsti vastu. Senise pikima kõne Guinnessi rekord kuulus kahele šveitslasele.

Tele 2 võrgus tehtud kõne pidi vastama kõigile Guinnessi maailmarekordite organisatsiooni poolt seatud reeglitele – see ei tohtinud olla liiga aeglane ega sisaldada lühivastuseid stiilis “ei” või jah”, samuti ei tohtinud jutupausid olla pikemad kui kümme sekundit. Võistlejate jutt pidi põhinema etteantud teemadel ning olema mõtestatud. Rekordiüritusele kandideeris enam kui tuhat inimest.

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt