Aira Tammemäe • 1. märts 2013
Jaga lugu:

Tele2 langetab mobiilse interneti hinda

Soodusoperaator Tele2 langetas täna oma paketi Internet Mobiilis Small hinda 10 protsenti ehk 4,50 eurole kuus ning kehtestab alates 1. aprillist mobiilse interneti paketi mittevalinud klientidele kuni 100 MB interneti kasutamise päevahinnaks 1 euro.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on Internet Mobiilis S üks nende populaarsemaid pakette. “Eestis kasutab ligi kolmandik mobiiltelefoniomanikest nutitelefone ning internetist on saanud vajalik teenus, mida Tele2 pakub kõige soodsamalt,” lausus Ubartas. Internet Mobiilis S pakett võimaldab mobiiltelefonis kuni kaks megabitti sekundis allalaadimiskiirust ning kaks gigabaiti andmemahtu. Elisa sarnane pakett maksab tema sõnul 5 ning EMT oma 4.94 eurot kuus.

Lisaks muutub Ubartase sõnul mobiilse interneti kasutamine soodsamaks ka klientide jaoks, kelle paketi kuutasu hulka veebi kasutamine ei kuulu. “Alates aprillist võib iga Tele2 klient internetti kasutada palju soovib, ilma et peaks muretsema suure arve pärast,” lausus Ubartas. Tele2 kliendi päevane tasu kuni 100 MB mobiilse interneti kasutamise eest on aprillist alates 1 euro. Teised mobiilioperaatorid küsivad internetilepinguta kliendi käest mobiilse interneti kasutamise 1MB mahu eest üle 2 euro.

Tele2 osutab Eestis teenuseid 511 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse gruppi, millel on ülemaailmselt 38 miljonit klienti kokku 11 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt