Ave Lepik • 5. märts 2013
Jaga lugu:

Pindi: esimesed suurprojektid müügis

Kui eelmise aasta lõpus ennustati, et peagi alustatakse suuremate elukondlike arendusprojektidega, siis nüüd on esimeste suurprojektide eelmüük alanud, kinnitab Pindi Kinnisvara analüütik Siim Simson.

Müügiga on alustatud Astangu 19 (umbes 240 korterit, müüb Skanska) ja Mardi 4/6 (130 korterit, müüb Pindi Kinnisvara). „Lähema paari kuu jooksul tuleb veelgi uudiseid suuremate arendusprojektide kohta, seda nii elukondliku kui ärikinnisvara puhul,“ lausus ta.

Simson lisas, et kui kesklinnas on arendustegevus aset leidnud pidevalt, siis edaspidi kaldub kaalukauss mahtude poolest taas äärelinna, kuna sealsed varad on kohalikule ostjaskonnale taskukohasemad. „Masu-aastatel oli ostjate seas lihtsalt suurem osakaal investoritel, kes huvitusid kesklinnas,“ selgitas ta.

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt