Jaga lugu:

Eestist otsitakse partnereid IT, puidutoodete ja põllumajandustehnika edasimüügiks

Baltic Development Forum Summit´i raames toimus 29.-30. mail Riias ettevõtjate kontaktmess Baltic Business Arenal , millest võttis osa 7 riigi 78 ettevõtet ja organisatsiooni. Kokku toimus 175 kohtumist.

Eesti ettevõtjatest osales sellel üritusel ainsana Ivo Künnapuu IKSOL OÜ-st, kes jäi tulemusega igati rahule. „Eesti turu vastu oli huvi suur. Põhjamaade ettevõtted näevad meie kaudu võimalust siseneda Balti turule ja Läti, Leedu ning Venemaa firmad võimalust läbi Eesti siseneda Põhjamaade turule. Enim soovitakse leida siin partnereid IT, puidutoodete ja põllumajandustehnika aga ka keemia- ja rohelise energia toodete edasimüügiks,“ kommenteeris Künnapuu. „Kuna osutan ettevõtetele välisturule sisenemise ja välispartnerite otsingu teenust, oli see minu jaoks oluline kontaktiloomise koht,“ põhjendas ta. Künnapuu sõnul toimusid Baltic Business Arenal  kontaktkohtumised. „Minu kõik 12 kohtumist broneeriti kiiresti ära,“ jäi Künnapuu tulemusega rahule. Tema sõnul  teatakse Eesti head majanduskeskkonda ning riigi tasakaalukat finantspoliitikat. 0% maksumäär investeeritavale ettevõtlustulule lisab atraktiivsust siia investeerimisel.

Erinevaid ettekandeid ja seminare koondaval Baltic Development Forum Summiti osalejate hulgas oli eestlasi rohkem, sealhulgas Eesti Vabariigi peaminister Andrus Ansip.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt