Indrek Kald • 13. august 2013
Jaga lugu:

Tele2 nõuab partnereilt allkirja eetikakoodeksile

Tele2 nõuab Eestis oma kõigilt suurematelt koostööpartneritelt uue käitumiskoodeksi allkirjastamist.

Tele2 Eesti hankejuhi Anu Neemelo sõnul on eetikakoodeksi allkirjastamise nõue ühest küljest selleks, et firma enda või selle partnerite tegevus ei kahjustaks inimeste või keskkonna huve. Teisalt on see ka pragmaatiline tagala kindlustamine. "Korruptsiooni-, keskkonna- või eetikaskandaali sattumine võib mobiilioperaatorile maksta miljoneid eurosid või isegi tegevuslitsentsi," ütles Neemelo. Tema sõnul sõlmitakse Eestis sarnaseid leppeid haruharva, kuid Euroopas on see tavapärane.

Poolte partneritega on Neemelo kinnitusel juba leping allkirjastatud ning aasta lõpuks loodetakse saada kokkuleppele 80% firmadega. "Kui mõni ettevõte peaks eetikakoodeksi allkirjastamisest keelduma või seda rikkuma, siis võime koostöö lõpetada," ütles Neemelo. Ta lisas, et lepingu sõlmimisest seni keeldutud pole ning kahtlusel võib lepingu täitmist kontrollida sõltumatu audiitor.

Partnerite eetikakoodeksi allkirjastamise eest vastutab Tele2 Eesti juhatuse esimees Mindaugas Ubartas. Sarnase käitumiskoodeksi on allkirjastanud ka kõik Tele2 töötajad.

Tele2 osutab Eestis teenuseid ligi 510 000 kliendile. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kümnes riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt