Aira Tammemäe • 27. august 2013
Jaga lugu:

Alexela Gruppi kuuluval Elektrimüügi AS´il uus juht

Alates augustist on Elektrimüügi AS´i uus tegevjuht kümneaastase müügivaldkonna kogemusega Jaak Urm. Endine tegevjuht River Tomera jätkab juhatuse liikmena keskendudes edaspidi pigem elektri sisseostule.

„Ettevõte omanik Alexela Grupp soovis näha ettevõtte juhina rohkem müügile orienteeritud inimest. River Tomera sooviks on edaspidi keskenduda Elektimüügi AS´s rohkem elektri sisseostu poolele,“ kommenteeris Urm tegevjuhi vahetust.

Alates 15.augustist tegevjuhi positsioonile asunud Urm on töötanud  viis aastat AS Standard ja napilt alla viie aasta AS Balteco müügidirektori ametikohal. „Mul on eelnev ettevõtete juhtimiskogemus varasemast ajast. Esimest ettevõtet juhtisin juba 23 aastaselt olles tegevdirektor Kaguresid AS´is ja hiljem Tartus Monte Carlo Atlantise maja direktorina. Ka nendel  juhtimisaastatel oli minu põhifookuses,  kuidas ettevõtte tooteid ja teenuseid paremini müüa. Võib öelda, et need kümme vaheaastat olid loogiline enesetäiendamise aeg, et paremini tundma õppida, kuidas lõppklient mõtleb. Seega tundus mulle aeg küps olevat asuda ettevõtte etteotsa, kui mulle tehti ettepanek asuda juhtima Elektimüügi AS´i,“ selgitas Urm.

Urmi sõnul on Elektrimüügi AS´i ambitsiooniks aasta 2014 lõpuks saavutada 4 % turuosa. Juuli 2013 seisuga oli nende turuosa 1,5 %.

„Meie eesmärgiks on pakkuda kodutarbijale kõige läbipaistvamat hinnamudelit,“ kinnitas Urm. Elektrimüügi AS´i tarbimiskohtade arv on 12000. Ettevõte on Eesti Korteriühistute Liidu partner teenindades üle 2000 tarbimiskohta.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt