Aira Tammemäe • 21 november 2013

Tõde: Maxima eitab kategooriliselt koostööd Lyoness Eestiga

Lyoness Eesti võrkturunduse tagamaid avanud artiklite kommentaarides arvavad selle püramiidskeemiga sarnaneva äri fännid, et Maxima on Lyoness Eesti koostööpartner. Maxima eitab igasugust koostööd.

"Lyoness Eesti ei ole Maxima koostööpartner, meil puudub nimetatud ettevõtte või nende kliendiprogrammiga igasugune koostöö. Maximal ei ole selle ettevõttega mingit koostöölepingut, samuti pole sellist lepingut olnud kunagi minevikus. Seetõttu ei saa meid kindlasti nimetada Lyonessi partnerettevõtteks," kinntas Maxima brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe täna Äripäeva teemaveebile Best Sales.

Maxima on eelnevalt öelnud, Lyoness Eesti on ostnud Maxima kinkekaarte ja teeb seda sarnaselt kõigile teistele klientidele. "Meil puudub info, kui paljud või millises mahus on meie kauplustes kasutatavatest kinkekaartidest kolmanda osapoole poolt oma liikmetele või partneritele ostudeks antud," võtab Lehtmäe teema kokku.

Toimetuse märkus

Äripäev AS poolt avaldatud 15.11.2013 artikkel pealkirjaga „Järjekordne soovitusturundus vallutab Eestit“, 18.11.2013 artikkel pealkirjaga „Andkem püramiidskeemidele tõene hinnang“ on analüüsinu Lyoness Eesti OÜ äritegevust Eestis. Selgitame, et artiklitega anti erinevaid hinnanguid Lyoness Eesti OÜ äritegevuse soovitusturunduse osale ning nende eesmärgiks ei olnud anda negatiivset hinnangut, s.h. püramiidskeemi osas Lyoness Eesti OÜ ostlemiskogukonna ning lojaalsusprogrammile

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111