Maarit Eerme • 7. jaanuar 2014
Jaga lugu:

200 euro lubamine lõi müügikuulutuse vaatamise rekordi

200 eurose tasu lubamine maja müüa aitavatele Facebooki sõpradele tõi kinnisvaraportaali KV.EE külastajate rekordi ehk ligi 60 000 unikaalset külastajat 5. jaanuaril.

Kinnisvaraportaalis KV.EE vanema kahekorruselise maja 20 000 euroga müüja pakub Facebookis ostja leidmise eest 200 eurot. Valgas Võru tänaval asuvast puumajast tehtud fotodel on näha kuuekümnendate aastate interjööri ja mööbliesemeid. Müüja lubab, et keldris ei ole hiiri ega rotte ning ostja saab kohe ka sisse kolida.

“Tänu kuulutuse jagamisele ja tasu lubamisele Faceboookis oli meie kinnisvaraportaalis pühapäeval, 5. jaanuaril totaalne rekord, 59 554 unikaalset külastajat,“ kinnitab kv.ee juht Tarvo Teslon. Lisades, et fenomenaalse külastatavuse tagasid tema hinnangul mitmete asjaolude kokku langemine: müüja leidlikkus, huvitavad fotod maja interjöörist ja loomulikult inimeste kinnisvarahuvi kasv peale jõuluaegset vaikelu.

Kv.ee on kinnisvaraportaal, mille külastajate arv kuus on üle 480 000. Portaalis on igakuiselt üleval umbes 35 000 kinnisvarakuulutust.

Aasta 2014 kinnisvara arendusprojektide ülevaade, kokkuvõte maaklerite tasemeuuringust, visioonid, mis muudavad oluliselt kinnisvara hinda ja networking Äripäeva Kinnisvarakonverentsil 20. veebruaril Tallinnas. Loe rohkem konverentsi kohta SIIT.

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt