Ave Lepik • 21. jaanuar 2014
Jaga lugu:

Reisiturul kasvab kaugsihtkohade nõudlus

Eesti reisiturgu iseloomustas eelmisel aastal kasvav huvi eksootilisemate kaugsihtkohtade, eelkõige Aasia vastu.

Wris Reisibüroo juhatuse liikme Krista Esta sõnul oli eelmine hea reisiaasta. „Nii nõudluse suurenemise kui ka sihtkohtade valiku põhjal võib järeldada, et masu mõjud on möödanik," ütles Esta. Tema sõnul tuntakse enim huvi just kaugemate sihtkohtade vastu nagu Panama, Mehhiko, Vietnam, Kambodža ja Laos. Populaarne on Wrisi kinnitusel ka Aasia.

"Talvekuudel oli väga populaarne Saksamaa – seda just suusasõprade seas, kes enamasti siirduvad sealtkaudu Alpidesse," andis Esta ülevaate talvistest eelistustest. "Enim tehti reise lähinaabrite juurde Soome, Venemaale ja Rootsi, kuid populaarsed sihtkohad olid ka Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia, Ameerika Ühendriigid ning uue sihtkohana Vietnam. Jätkuvalt kasvab Eestimaa spaapakettide populaarsus, mis on nõutud aasta läbi."

Wrisi käive kasvas 2013. aastal 10 protsenti, moodustades üle 10 miljoni euro. Üle poole käibest moodustas eelmisel aastal lennupiletite müük, mis kasvas aastaga 8 protsenti. Majutuse müük kasvas 15 protsenti ning vaatamata ilusale suvele suurenes pakettreiside müük 17 protsenti.

Ettevõtte neljas büroos Tallinnas, Kuressaares, Pärnus ja Jõhvis töötab 25 inimest.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt