Rainer Saad • 24. jaanuar 2014
Jaga lugu:

Püramiidskeemi kahtlus kukutas Herbalife’i aktsiat 13%

Toidulisandite firma Herbalife’i aktsia kukkus eile 13% ning sulgus 10% miinuses, kuna USA senaator Ed Markley ütles, et USA väärtpaberi- ja börsikomitee (SEC) ja Föderaalne Kaubanduskomisjon peaksid uurima ettevõtte seost püramiidskeemiga.

Föderaalne Kaubanduskomisjon on öelnud, et püramiidskeemiks peetakse ettevõtet, mis müüb teistele levitajatele rohkem tooteid kui avalikkusele või siis, kui ettevõte teenib uute liikmete värbamisest rohkem raha kui toodete müügist, kirjutas CNN Money.

Riskifondi juht Bill Ackman on nimetanud Herbalife’i püramiidskeemiks ning teatas 2012. aasta detsembris, et on panustanud Herbalife’i aktsia langusele. Ackman on aga kaotanud suure hulga raha oma positsiooniga, kuna aktsiat on asunud ostma miljardärist investor Carl Icahn.

Senaator Markley sõnul kaotas üks Massachusettsi pere 130 000 dollarit ja kogu elu säästud, kuna investeerisid Herbalife’i toodetesse. „Mul on tõsiseid küsimusi Herbalife’i äritavade kohta ja nende mõjust minu valijatele ja ma ootan huviga vastuseid nende küsimustele,“ ütles Markley.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt