Maarit Eerme • 30. jaanuar 2014
Jaga lugu:

45 soovitust, kuidas lihvida enda müügioskusi

Ameerika müügitehnikate koolitaja ja konsultant Lori Richardson toob välja 45 soovitust, mille kasutamisele tasub mõelda, kui on soov rohkem müüa.

1. Loe soovituslikke müügiraamatuid

2. Loe regulaarselt müügiblogisid3. Jälgi müügiga seotud internetilehekülgi ja blogisid4. Täienda enda oskusi müügitreeneri abiga5. Palka esitlusoskuste treener6. Külasta müügijuhtimise konverentse7. Külasta müügioskuste parandamise koolitusi8. Palka müügitegevuste arendamise treener9. Paranda enda ajajuhtimisoskust10. Õpi selgeks eduka müügi põhipunktid11. Õpi tundma enda stiili ja eripära12. Õpi tundma teiste inimeste eripärasid13. Koosta nimekiri müügivõtetest, millega pead veel tööd tegema14. Haara kinni kõikidest müügiga seotud võimalustest15. Uuenda enda müügiga seotud võimalusi iga päev16. Otsi endale mentor, keda hindad17. Vaata üle enda välimus ja stiil18. Palka imago kujundaja19. Otsi 3 võimalust, kuidas teha ennast atraktiivsemaks20. Loe loovuse raamatuid21. Külasta mõnda loovat kohta22. Arvesta kalendris ajaga, mil oleks võimalik tegeleda proaktiivse müügiga23. Koosta nimekiri kõige suurematest võimalikest sihtmärkidest24. Ole kellelegi teisele mentoriks25. Helista või saa kokku 50 inimesega, et parandada enda müügi alustamise võtteid26. Küsi tagasisidet enda kuulamisoskuste kohta27. Pane kirja 10 kohta, kus oleks võimalik uusi tehinguid saada28. Tegele enda väärtuste hindamisega29. Taasavasta ennast30. Otsi uusi kliente enda toodetele või teenustele31. Õpi selgeks 20 uut võimsat fraasi32. Analüüsi enda negatiivseid ütlemisi33. Pane kirja 10 ettevõtet, kellega sooviksid koostööd teha34. Koosta plaan, kuidas nende 10 ettevõtteni jõuda35. Koosta plaan, kuidas kokku leppida 20 uut kohtumist36. Mõtle erinevatele jututeemadele, kuidas saavutada inimestega paremat kontakti37. Analüüsi, mida eelmised kliendid on sinu käest ostnud38. Paku uut teenust, mida turg vajab39. Külasta tootsimeistreid40. Õpi tundma potentsiaalsete klientide ettevõtmisi, et aidata lahendada nende probleeme41. Proovi öelda „EI, aga“ asemel pigem „JAH“, võimalus areneda vaimselt42. Koosta kiiresti pakkumisi43. Tegele aktiivselt klienditeenindusega44. Küsi senistelt klientidelt soovitusi45. Hangi soovitajatelt kirjad ning too enda kirjades välja nendega koos saavutatud 10 mõõdetavat tulemust.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt