Maarit Eerme • 30. jaanuar 2014
Jaga lugu:

Algas registreerumine Eesti Parim Teenindaja tiitlile

30. jaanuaril avati registreerumine üle-Eestilisele teenindajate konkursile „Eesti Parim Teenindaja 2014“. Konkurss toimub märtsis kampaaniate „Märts on hea teeninduse kuu“ ja „Kiida teenindajat“ raames.

„Ootame konkursile osalema kõiki teenindajaid, kes soovivad oma oskusi proovile panna, isiklikult edasi areneda ning teenindustaset ametikaaslastega võrrelda,“ ütles konkursi korraldaja, Heateenindus.ee asutaja ja juht Urmas Kõiv.

Konkurss „Eesti Parim Teenindaja 2014“ toimub piirkonniti (Tallinn, Tartu ja Eesti teised piirkonnad) ja koosneb kahest voorust: esimeses voorus lahendatakse ülesandeid veebikeskkonnas. Esimesest voorust suurimad punktisummad saanud 10 võistlejat lähevad edasi finaalvooru, kus tuleb sooritada teenindusteadmiste test, lahendada reaalses olukorras kaks teenindussituatsiooni ning vastata žürii küsimustele. Finaalvooru lõppedes kuulutatakse välja Tallinna, Tartu ja Eesti teiste piirkondade parim teenindaja, samuti II ja III koha võitjad.

Tallinna, Tartu ja Eesti teiste piirkondade parima teenindaja konkursi kolm esimest lähevad võistlema Eesti Parima Teenindaja 2014 tiitli eest Eesti Parima Teenindaja konkursi finaali, mis toimub 27. märtsil 2014.

Esimest korda valiti Eesti Parim Teenindaja 2004. aastal. Sellel aastal valitakse Eesti Parim Teenindaja 11. korda ja Tallinna Parim Teenindaja 9. korda.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt