Maarit Eerme • 17. veebruar 2014
Jaga lugu:

Estravel: messikülastajad ostsid enim lennupileteid ja päikesereise

Baltikumi suurima reisibüroo Estraveli andmetel tehti turismimessi esimesel päeval rohkem reisitellimusi kui aasta varem samal ajal. Kõige edukamalt läks lennupiletitite ja päikesereiside müük. 

“Kui 2013. aasta reisimessil oli soodushinnaga lennupiletite saadavus piiratud ja enim eelistati päikesereise, siis tänavu oli kõige enam sooduspakkumisi just lennupiletitele," rääkis Estraveli turundus- ja kommunikatsioonidirektor Janika Ritson.

 Estraveli reiside valikus olid populaarseimad Estonian Airi ja Finnairi lendude ning Novatoursi päikesereiside eripakkumised. Lennureiside sihtkohtadest müüdi enim Prantsusmaa, Venemaa ja Suurbritannia lendudele. Suuremat huvi tunti ka Estonia Airi suveks avatava Berliini liini lennupiletite vastu. Päikesereiside populaarseimaks sihtkohaks oli ülekaalukalt Türgi. Samuti räägib Türgi kasuks hea hinna ja kvaliteedi suhe. Türgile järgnes Kreeka ja Bulgaaria suvehooaja reiside müük. Lisaks lennupiletitele ja päikesereisidele osteti turismimessilt soodushinnaga reisikindlustust, laevapileteid, hotelle ja villamajutust. Kallimaid reisitooteid nagu kruiisid või seiklusreisid olid messil samuti müügil tavapärasest soodsamate hindadega. Ritsoni hinnangul oli turismimessi külastatavus ja inimeste huvi soodsate reisivõimaluste vastu suur. Turismimess Tourest 2014 algas reedel, 14. veebruaril ning  kestsis Eesti Näituste messikeskuses pühapäevani, 16. veebruarini. AS Estravel on Baltikumi suurim reisibüroo, mille 2013. aasta käive oli 64,7 miljonit eurot. 2013. aastal tähistas Estravel oma 25. tegevusaastat.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt