Ken Rohelaan • 4. märts 2014
Jaga lugu:

Sooman: äärelinna uued korterid teevad müügirekordi

Tallinna uued korterid teevad masujärgseid müügirekordeid, kui tänavu müüakse Tallinnas 1200-1500 ühikut uut korterit, millest valdav enamus on soodsama hinnaklassiga elamispinnad äärelinnades, ütles Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman.

Soomani sõnul oli ostuhuvi järsku kasvu täheldada juba eelmise aasta esimeses pooles, kuid nüüd on toonaste ehitusjärgus majadega jõutud ka ostu-müügilepinguteni. Tema teatel tuleb praegust broneerimistempot analüüsides 2014. aasta uute korterite turul masujärgselt aktiivseim aasta, kuna tänased broneeringud on aasta lõpus reaalsed tehingud.

"Ainuüksi Tallinna linnas müüakse tänavu 1200-1500 uut korterit. Kui lisame siia veel linna ääres asuvad alad nagu Peetri alevik või Kasekodu Laagris, siis suureneb see number veelgi. Samas on otstarbekas neid piirkondi mõtteliselt Tallinnaga koos hoida - tegemist on ju sisuliselt linnapiiril paiknevate elurajoonidega," ütles Sooman.

Juhatuse liikme sõnul on järelturul valik niru ja arendajad ei ole liiga ahneks muutunud, hoides hinnataseme mõistlikul tasemel. See peaks tema teatel põhjendama uute korterite jätkuvat menu.

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt