Maarit Eerme • 20. märts 2014
Jaga lugu:

FOTOD: Eesti tootjad võluvad Soome partnereid

Kolmapäeval avati kolmeks päevaks Gastro Helsinki mess, mis on suurim hotellinduse, restoranide ja toitlustuse (HoReCa) erialaüritus Soomes.

Messil olid kohal rekord arv Eesti tootjad, kes soovisid leida endale koostööpartnereid Soomest. Enamus kohalolnud Eesti ettevõtetest ütles, et Soome jaeketti sissesaamisel tuleb olla kannatlik ning kasulik oleks kodustada mõni soomlane, kelle läbi on Soome jaeketti kergem sisse pääseda. Lisaks räägiti veel seda, et kui nendega on juba tehing  sõlmitud, siis koostöö raudkindel.

Mess on ettevõtjatele kõige parem koht, kus tutvustada enda tooteid otse otsustajatele ja kasvatada enda tuntust. Toodete proovimise ja testimise teel saab potentsiaalselt koostööpartnerilt vahetut tagasisidet. Messile mineku eel oli tootjatel valmis tehtud ka soome keelsed pakendid, misläbi on kergem enda toodangut tutvustada Soome jaekettidele ja HoReCa sektorile.

Soome tootjate poolt paistis enim silma erinevad gluteenivabad, laktoosivabad ja proteiinirikkad tooted. Lisaks oli väga suur valik erinevaid pagaritooteid, saiasid, jogurteid, jäätiseid, pitsaahjusid, töörõivaid, suurköögi tarvikuid, restorani nõusid, erinevad kohviaparaadid ja palju muud.

Eesti Toiduliidu stendil olid esindatud: A-Vorst OÜ, Balsnack International Holding AS, Foodtrade OÜ, Kikas OÜ, Largo AS, Pagaripoisid OÜ, Paljassaare Kalatööstus AS, Rõngu Mahl AS, Saaremaa DeliFood OÜ, Saaremaa Lihatööstus OÜ, Snack Time OÜ, Tarplani Kaubanduse OÜ ja stendi kaaskorraldaja Profexpo OÜ.

Lisaks on oma väljapanekuga messil esindatud: Bestmarki Suurköökide AS,Kalakala & Pojad OÜ, Kokariided OÜ, Reval Kondiiter OÜ ja Seafood International OÜ.

Messile oodatakse enam kui 15 000 külastaja ning Gastrol on väljas üle 260 eksponendi.

 

 

 

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt