Maarit Eerme • 25. märts 2014
Jaga lugu:

Bonnieri Aasta Müügijuht 2013 on Mats Lagus

Bonnieri Aasta Müügijuhiks 2013 sai Dagens Industri müügijuht Mats Lagus, kes ütles, et head tulemused tulevad heade toodete müügist ning tugevast meeskonnast.

Unusta majandusprognoosid ja ajakirjanike käsitlused tööstuse hetke olukorrast. „Häid tulemusi on võimalik teha ainult siis, kui me omakeskis paneme paika selle, kuidas soovime, et meie tootest mõeldakse,“ ütles Dagens Industri müügijuht ja Bonnieri Aasta Müügijuht 2013 Mats Lagus. Edu võtmed on tema sõnul need, et tuleb kuulata kliendi soove ning teada milles sa hea oled. Lagus ütles, et need põhimõtted on neil aidanud teha häid tulemusi Dagens Industris, sest nad suutsid hoida enda printreklaami taset, kui teised väljaanded kaotasid reklaamiturgu.

„Mul on hea meel esindada sellist tugevat brändi nagu Dagens Industri ning olla võiduka kontseptsiooni osaline,“ ütles Lagus. „Väga põnev on töötada ametikohal, kus kunagi ei ole võimalik puhata loorberitel. Me küsime endalt pidevalt, et mida me teeme ja proovime olla veel paremad ning veelgi kasumlikumad. Ma arvan, et see on võimas!“

Lagus tänas kogu Dagens Industri müügimeeskonda, kes teeb suurepärast tööd. „Tahan tänada enda meeskonda, kes on väga edukalt müünud töö- ja kinnisvarakuulutusi ning suutnud rasketel aegadel hoida ja võita turuosa,“ ütles ta. „Ma ei saa unustada ka enda tugimeeskonda, kes vaatamata kokkuhoidlikule organisatsioonile pakub iga päev meie klientidele maailmaklassi teenust ja teeb suurepärase väljanägemisega ajalehte.“

Laugus tunnistab, et see oli suurepärane tunne, kui teda nomineeriti koos teiste suurepäraste Bonnieri müügiinimestega.

Zürii ütles Laguse kohta, et ta näeb suurt pilti ja tegutseb alati oma meeskonna, klientide ja Dagens Industi heaolu eest. Müügijuhina seisab ta alati oma meeskonna ees.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt