Jaga lugu:

Auto 100 AS avab Tallinnas uue Porsche müügisalongi

Mai alul avab Porsche Eesti ametlik maaletooja ja edasimüüja Auto 100 AS Tallinnas Mustamäe teel uue Porsche müügisalongi. 

Ettevõtte teatel on tegemist uue autosalongiga Tallinnas alates majanduslanguse algusest 2008. aastal. 

Eestis on alates 2012. aasta suvest, kui Auto 100 AS sai Porsche AG lepingupartneriks, ostetud 160 uut Porsche autot. Auto 100 AS juhatuse liikme Jussi Pärnpuu sõnul on Eesti tarbija Porsche väga soojalt vastu võtnud. „Peame juba praegu läbirääkimisi tehasega 2014. aastaks kavandatud mahtude suurendamiseks,“ lisas Pärnpuu.

 Pärnpuu sõnul on Porsche müügiedu fenomen brändi väga hea maine ja hinna mõistlik suhe. „Eesti turu puhul on lisaks ülioluline, et alates Auto 100 AS Porsche lepingupartneriks saamisest on Porsche klientidele kvaliteetne hooldus ja remonditeenus saadaval siinsamas Tallinnas – aastaid varem pidid nad selleks sõitma Stockholmi või Riiga,“ sõnas Pärnpuu. Porsche müügisalongi avamisele saabub ka Porsche AG Kesk- ja Ida-Euroopa divisjoni president Marcus Eckermann. Auto 100 AS alustas Porsche müügi ja teeninduse pakkumist 2012. aasta suvel.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt