Compensa võttis juurde turuosa

Elukindlustusseltsi Compensa turuosa Eestis kasvas võrreldes 2013. aasta esimese kvartaliga 5 protsendipunkti võrra. Tänavu I kvartali lõpuks kuulub ettevõttele viiendik siinsest elukindlustusturust, teatas Compensa.

Suurima, 42%-lise kasvu tegi läbi Compensa säästmis- ja kogumistoodete müük, kindlustusmaksed kasvasid I kvartalis võrreldes mullusega 58% ning sõlmitud kindlustuslepingute arv kasvas kolmandiku võrra.

Eesti elukindlustustoodete turg tervikuna kasvas aastaga 20 protsendi võrra, ulatudes märtsi lõpu seisuga 20,2 miljoni euroni.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE on 1993. aastal tegevust alustanud elukindlustusselts, mis kuulub Austria kindlustusgrupile Vienna Insurance Group. Euroopa äriühinguna tegutseb Compensa Life Eestis, filiaalidega Lätis ja Leedus. Kesk- ja Ida-Euroopa juhtivasse kindustuskontserni Vienna Insurance Group kuulub ligikaudu 50 kindlustusseltsi 25 riigist.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111