Jaga lugu:

Müügiga seotud tööpakkumised on ühed populaarsemad

CV Keskuse turundusjuhi Henry Auväärti sõnul on müük kindlasti üks populaarsemaid kategooriaid nii tööpakkumiste poolest ui ka tööotsijate seas.

„Praegu on CV keskuses üleval  867 müügi valdkonna tööpakkumise,“ ütles Auväärt. Keskmiselt kandideerib CV Keskuse ühele töökuulutusele 33,4 inimest, mis näitab Auväärti sõnul seda, et tööturg on erakordselt aktiivne, kui võrrelda seda mõne muu eelneva ajaperioodiga.

„Üha enam näevad tööandjad, et töökuulutus on ettevõttele tööturul visiitkaardiks, mis jõuab ka nende klientide ja koostööpartneriteni,“ ütles CV Keskuse turundusjuht. Lisades, et üha rohkem hakatakse tööpakkumistele lisama videosid ning pilte ja kasutama ka professionaalset kuulutuse kujundusteenust. Tema hinnangul on hetkel umbes kolmandik töökuulutustest valmistatud spetsiaalse kujundusega. „Mida atraktiivsem on töökuulutus, seda rohkem on võimalik äratada ka huvi sobivates kandidaatides.“

Auväärt soovitab tööandjatel kuulutuse tekst sihtrühmast lähtuvalt läbi mõelda, kuna nii kujundus kui sisu sõltub suuresti ikkagi pakutavast töökohast. CV Keskuse eelmise aasta üks efektiivsemaid töökuulutusi oli „Superostja“, mis sai esimesel päeva juba pea 200 kandidaati.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt